27 октобар 2011

Trampa dugmica.Buttons swap.

Ucestvovala sam ponovo u jednoj trampi :)!Ovaj put su to bili dugmici,a organizovala ju je moja prijateljica Anya.Posto smo ja i igla i konac ljuti neprijatelji :),mislila sam da ce se odraziti i na inspiraciju za dugmice.Medjutim,kako to obicno biva kod mene,nakon pocetnih sitnih koraka,uhvatila sam zalet tako da sam na kraju zalila sto smo trebale izraditi samo 14 komada :)!Koristila sam razlicite tehnike i materijale (osnovni je naravno polimerska glina):imitaciju keramike,patiniranje,folije,mica-prahove,mastila i naravno,magicni Magic glos :).
 Pogledajte sta sam napravila :)

 Pa sam ih upakovala...
 A,ove sam dobila od drugih ucesnica:

6 коментара:

Drangulije је рекао...

Ovi veliki su mi EXTRA. Bas su nekako posebni...

A za sta ces da ih iskoristis?

Lenka је рекао...

Dugmići obaraju s nogu :D. Prosto je divota gledati ih ovako na gomili, kao da su ispali iz nekog kovčega sa skrivenim blagom.
I stvarno je super ideja za razmenu :))

Dana је рекао...

Hvala,Lenka :)
Biljo,bas sam htela i Lenka da dodam uz odgovor,kako cu u dogledno vreme pokazati sta sam od dobijenih dugmica napravila.Dva kozna su vec zamisljena kao bros na sal :)

Beba Still је рекао...

Dugmad su fenomenalna i mnogo mi je drago što sam i ja učestvovala u ovoj trampi koja je ustvari i moja prava i nadam se da će ih biti još puno šuno ... prelepo iskustvo ....

Marlene Brady је рекао...

So many beautiful pieces!

Studio Artesania је рекао...

Meni se zbog trampe još ne skida osmeh sa lica. Neke životne situacije me u momentu stisnu u klič, ali samo se setim dugmića i BUM - osmeh je opet tu.
Još kada ovo divno veliko dugme koje sam dobila od tebe Dano postane ogrlica... Ima da izgledam ovako - :D.