14 мај 2011

Wonderland

Wonderland,mada sam ovaj post mogla nazvati i :Boje (jer su radovi koje cu vam pokazati za mene pomalo neobicni sto se kolorita tice ali kao sto mi je sugerisla prijateljica:"Boje!Boje!",trudim se da je poslusam :)).
"Wonderland"me podseca na mapu nekog predela,a posto je toliko vesela i sarena,moze biti mapa samo nekog cudesnog sveta :).Imitaciju keramike sam vec radila,pa posto mi se dopala tehnika,odlucila sam da malo eksperimentisem sa njom.Dodala sam foliju i taj deo sam namerno oblagala samo tecnim Fimom,dok sam ove obojene,tackaste delove mackala tecnom glinom u koju sam dodala srebrnu,ljubicastu i crvenu akrilnu boju.Zelela sam da se igram,da uzivam u mesanju boja i namerno sam ostavila neke detalje koji mozda deluju nasavrseno.

Sledeci rad je takodje veseo zbog divnih,jarkih boja.Radila sam ga po Neninom uputstvu.Ovo i jos neka uputstva mozete naruciti po simbolicnoj ceni i time uciniti i nesto humano jer deo od prihoda ide za pomoc decijem onkoloskom odeljenju bolnice u Subotici.Narukvicu sam nazvala:"Motion"jer me izgled perlica asocira na kretanje,a tako se i izradjuju:u krug,u krug... :)

Zelim Vam vesele i sarene kreativne dane :)!

5 коментара:

Drangulije је рекао...

Samo se igraj Dano, svasta ces jos tako uspeti uraditi... i stvoriti.
Ove promene, koje si unela su odlicne...

Silvija Patak је рекао...

Zaiste je lepo Dano, uspesno si se igrala i podrzavam svako tvoje eksperimentisanje ... I ove godine moderne su narandzasta, kivi zelena ... Ocekujem :D

Sandra Z је рекао...

Wow! Tvoje eksperimentiranje izgleda fenomenalno. Samo nastavi tako. Akril, folija, tekući fimo, sve mi se sviđa. I narukvica mi je odlična :))
Pozz:))

Rada Danilovic је рекао...

Odlično! Nikad ne bih pogodila kako si uspela da odradiš ovo...interesantno i drugačije! Narukvica ima pravi naziv : )...ovu tehniku još nisam isprobavala...eto dala si mi domaći zadatak ; )...pozzz

Compulsive collector of shoes је рекао...

Ova poslednja ogrlica je preslatka ;)