22 март 2011

Uzmi me u svoje srce,gde cveta tresnjin cvet...

Ne,nisam pocela da pisem poeziju vec sam smislila prikladan naslov posta u kome cu vam predstaviti neke nove radove :).
Ko je moja generacija ili barem poznaje muziku '80-ih,seca se pevaca Rick Astley i jednog od njegovih hitova:"Take me to you heart".E,upravo ta pesma me je inspirisala za naziv ovog bucmastog srca :)

Mozaik "rolat" i nekoliko swarovski kristalica koji zovu i cekaju da neko udje u srce i otkrije njegovu tajnu :).

Sakura na japanskom jeziku znaci:drvo tresnje ili cvetanje tresnje (sto je vise prihvacen prevod).Ovaj set je inspirisan predivnim dezenima svilenih kimona i bojom zrele tresnje.


I,jedan mali "uljez" koji nema veze sa naslovom posta ali ima veze sa citanjem i vesti koja me je odusevila:konacno je pocelo snimanje filma Hobbit :)!!Za ljubitelje i postovaoce dela J.R.R.Tolkiena ova vest mnogo znaci jer je od prikazivanja poslednjeg dela "Gospodara prstenova"proslo vec dosta godina,a mi smo nestrpljivi kao deca pred bozicno otpakivanje poklona :)!Do konacnog pojavljivanja filma u bioskopima,ostaje nam da (ponovo) procitamo knjigu i utvrdimo gradivo :)!







6 коментара:

Lenka је рекао...

Divne boje na srcu, jako mi se dopada!

Drangulije је рекао...

nova ogrlica je prosto divna :) svaka ti cast na ovoj preciznosti i odlicnom uklapanju. nista manje od tebe se nije ni moglo ocekivati :)

Donda је рекао...

Sve mi se svidja!

Dana је рекао...

Hvala vam :*

Silvija Patak је рекао...

Mozaik srce mi je stvarno divno, jesu hladne boje u pitanju, ali efekat je topao : ) tako, bar mene, "pogadja" : )
Nisam nesto fan kombinacije crveno/bele ali ove nijanse su stvarno dobre, bravo Dano, kao i uvek, sve pod konac, uredno, smireno i za sve prilike ...

Dana је рекао...

Hvala :)