21 септембар 2010

Septembar...

Septembar volim jer donosi olaksanje nakon letnjih vrucina!Ima sunca ali je ono blago.Da nije sve "prazna prica" i da mi stvarno ne prija leto vec mi sa dolaskom prijatnijih temperatura "ozivljava" i inspiracija,dokazuju i ovi radovi :) Koristila sam folije i teksture koje nisu teske za rad,a daju vrlo lepe efekte.Kao i svako zensko celjade,volim "da se malo sija" ali da ipak ne bude napadno.

Inspiraciju za ovaj rad i njegov naziv,dobila sam posmatrajuci svetla Budimpeste,dok smo prolazili kraj nje na putu za nase odrediste,Prag.Iskreno,ne volim velike gradove zbog gungule,prosto ne prijaju mom karakteru ali onako osvetljeni nocu,predstavljaju caroban prizor!Kao dete sam uzivala i upijala tu sliku,za nekoga potpuno neinteresantnu pa ipak,za mene posebnu :)


Mislim da ne treba mnogo objasnjavati.Fotografija govori sve :)!Topli bakarni tonovi,oblik lista...

Za kraj,da podelim sa vama jednu fotografiju nastalu na odmoru u Ceskoj.Moram napomenuti,da me vec i sam krajolik odusevio.Nakon poprilicno dosadne Madjarske i Slovacke (jeste da sam i sama "dete ravnice" :)),docekala su nas brdasca sa jelovim sumarcima koja su se smenjivala sa poljanama.Tamo sam po prvi put videla kako se gaji hmelj,za nas pivopije,nezaobilazan sastojak :)!
Prag je prosto caroban i to nije preterivanje,ali cu eto,izdvojiti cuveni Astroloski sat,Orloj.


5 коментара:

Sandra Z је рекао...

Ogrlice su predivne. Jako mi se sviđaju kombinacije s folijama, a tekstura je posebna. Ništa manje zanimljive su popratne priče :)) Lije pozdrav.

Dana је рекао...

Hvala mnogo,Sandra :)!

Drangulije је рекао...

Bravo Dano... Ova prva je WAO!!!!
Mada ni druga ne zaostaje ni malo :)

Sandra Z је рекао...

Evo mene opet, Dana. Ovaj put s malom nagradom koja te čaka na So chic! Lijep pozdrav

Art Mitra Om је рекао...

Bakarna je odlicna!