12 март 2009

U susret prolecu...

Evo,da vam se predstavim ovim radovima od polimerske gline.


Ako su i prvi ovde,na mom blogu,nikako nisu prvi u mom radu sa ovim materijalom.Sve je pocelo pre par godina...Nije bas kao u prici :)
Ostala sam bez posla i da bih "smirila zivce" i prosto,radila nesto korisno ( mrzim da sedim besposlena! ),pocela sam da izradjujem nakit.Prvo od gotovih,kupljenih perli ( za ovaj podstrek moram zahvaliti svojoj prijateljici Snezi,koja mi je za jedan rodjendan poslala najbolji poklon koji sam ikada dobila:par vrsta perlica,iglice i zapravo,sve sto mi je trebalo da krenem i da mi:"...Da vetar u krila",kako mi je lepo pozelela Sneza),a onda je krenulo moje putesestvije po netu.
Pretrazivala sam sve,sto je sadrzavalo reci:nakit,perla,rucni rad... Mada sam ponosna jer sam samouka,sve sto sam otkrila i naucila mogu da zahvalim nesebicnim pojedincima koji su svoje znanje podelili sa drugima i postavili ih javno,na net.Moram citirati svog muza,koji bi sada rekao:"Eto,ko kaze,da je kompjuter losa stvar?" :)


3 коментара:

Zorica-Filzlaus је рекао...

Mindjusice izgledaju stavrno lepo!
Ali ja bih da vidim i druge!
Pozdrav od iskusne izmedju 30 i 40:)

januar је рекао...

Dobrodosla u svet blogera! Da nisam videla tvoju vizitku na MRR, ne bih ni znala da si napravila blog.
Samo napred... i jedva cekam nastavak!

Анониман је рекао...

Eeee ja sam ove mindjusice slucajno preskocila u tvojoj galeriji :/
Evo prilike da ispravim!Svijaju mi se oba para,za nijansu vise ove sto su na srafic.Boja koju si odabrala je super i lepo si ih uradila...ja sam pokusala,cak me je ucila jedna zena koja pravi te cvetice za torte,pa nekako uvek ubrljam.Odlicno uradjeno :)