16 мај 2011

Razglednice iz moje baste


Volim kisu jer donosi onaj poseban,osvezen vazduh i miris natopljene zemlje i trave.Posebno ovde,u kraju u kom zivim,cini mi se da priroda bude jos bujnija,socnija i zelenija.Ali,obicno mi takav dan donese sa sobom i sanjivost,pa se tako vucem po kuci,dugo i uporno bas kao i ova kisica koja je zalegla iznad Palica.Sve se nesto spremam da "radim nesto pametno" ali mi izmice od jutra :).
Resila sam tako,da vam barem posaljem razglednice-fotografije koje sam nedavno napravila u mojoj basti.Fotografija je moja skromna,tajna ljubav i da sam manje lenja,a da vise verujem u sebe,ko zna gde bih dospela sa njom :).Ovako sve ostaje na uspomenama sa putovanja,slikama nakita koji izradim i ponekim prizorima koji su me inspirisali da ih ovekovecim.Hmmm...Mozda to i nije bas toliko malo :)?
Taj dan je bio savrsen za fotkanje!Suncan,pa ipak blag.Vocke su "pucale"od zivota koji je pupao iz njih i otvarao se u savrsenom obliku cveta sa najfinijim prelivima boja (ima li ista lepse i vrednije divljenja!),a bumbari i pcelice su vec prepoznale njihov slatki nektar i vredno su "ljubile"svaki cvet :).Uzivala sam!
Saljem vam razglednice iz moje baste i porucujem:
Sunce ce se ubrzo ponovo pojaviti,a ni ova kisa nije bas toliko losa :).
Veliki pozdrav :)!
Dana.







                                                                

1 коментара:

Sandra Z је рекао...

I nije malo. Radiš što voliš i onoliko koliko voliš, bez da te opterećuje. Dakle, samo dalje tako s fotografijama :)) Odlične su.
Pozz:))