23 фебруар 2011

Nasminkani blog :)

Vec odavno sam zelela da promenim fontove.Ovi ponudjeni su mi naprosto previse strogi za temu ovog bloga i kvare mi kompletnu sliku.Zelela sam neki koji podseca na rucno pisanje iliti handwriting.Obratila sam se Tei i ona mi je nesebicno pomogla.Tea,mnogo ti hvala :)!
Kako vam se dopada novi izgled :)?Mozda je malo saren ali sada sam u takvom raspolozenju,da mi sarenilo boja prija :)Mozda ste primetili:sklona sam promenama izgleda bloga,tako da...Ko zna :)?
I,jos jedna novina:posto mi je nezamislivo da radim i stvaram bez muzike,odlucila sam da uz fotografije i pricu o novom nakitu postavim i link ka pesmama koje su me "pratile".Upozoravam vas,to je obicno brzi ritam:dance,house ili muzika '80-ih,pa ako niste ljubitelji istih,nemojte ni otvarati link :).To je muzika koja me "podize",a visak energije nikada nije na odmet,posebno kada se nesto kreira :)
Cast da najave novine imaju:Hot Mess feat.La Roux. 
 Via You tube :)!



6 коментара:

Sandra Z је рекао...

Sviša mi se novi look. I uopće nije šareno :)) Odlično što čemo sada tvoje radove moći promatrati i kroz tvoju glazbu. Sviđa mi se.
Pozz :_))

Drangulije је рекао...

Dobro je Dano... Samo menjaj... :)
Ne valja stalno isto... Bar ja tako gledam...

Dana је рекао...

Hvala vam :)!
Tea je zasluzna za "tehnicku podrsku" :),a jednoj drugoj kreativnoj prijateljici sam postavila pitanje u vezi postavke video spotova na blog,pa cim mi odgovori-mozda vidite jos nesto novo ovde :).

Lenka је рекао...

Divno, promene su uvek super,... a i sviđa mi se fora sa muzikom i slikama :D!

Dana је рекао...

Drago mi je sto vam se dopadaju promene :)Znam,font bas nije citak ali meni se dopada,hi,hi,hi!Svakako me uglavnom posecujete zbog fotki,a ne zbog teksta,zar ne :)?
Sto se muzike tice:evo,svira,sviiiraaaaa :)!Dobra muzika i "Jacobs" Kronung kafa :)!

Анониман је рекао...

sve pohvale za blog.:) julietspen.blogspot.com