12 март 2010

Svetlost me hrani...

Da,ona me zaista hrani...Ne volim kada upece zvezda,pa bude neprijatno.Ne volim zegu,ali zato ne mogu bez sunca.
Kada se salim,kazem,da sam kao muve u prolece:zalepe se na zid (u mom slucaju-na bastensku stolicu) i ne mrdaju satima!Prosto,kumuliraju toplotu i nesto...nesto neopipljivo,sto samo Svetlost pruza...Znam :).Ako ste pak vise poeticni,zamislite me uz frazu:Kao biljka bez svetla.Eto,takva sam ja!Nekako prezivim zimu,tavorim,a onda me prolece ozivi u pravo vreme,kada sam vec na izmaku sa energijom :)
Tako,u jednom od tih suncanih dana (da,da,bilo ih je nedavno,ali nam je sneg zameo cak i secanje,uh!),nastali su ovi radovi:sto svesno,sto podsvesno inspirisani Afrikom i nakitom tamosnjih naroda.







6 коментара:

feelingfimo је рекао...

Sve su krasne, ali ova prva mi je famozna!!!Svaka čast!

heklica је рекао...

Želim da posedujem bar nešto od ovoga! :)))Tribal je fantastičan, ali i ove druge dve ogrlice su sjajne!

zabica67 је рекао...

Ovo ti je fantastično ispalo! Osobito mi se dopada prijvesak!

Анониман је рекао...

Tribal je fenomenalan!
I ostali radovi su vrlo lepi, ali on mi je baš nekako upečatljiv. Ne znam šta mi se na njemu više dopada, da li spoj boja ili način na koji je sve uklopljeno... ma divan je :)

Dana је рекао...

Hvala,drage moje :)
Interesantna je prica o Tribal-u:licno,to nije moj stil nakita ali definitivno moram da osluskujem komentare i pravim nesto i van mog fazona :)Doduse,za izradu bas te ogrlice sam imala posebnu inspiraciju:znate ono,kada "udju" neki "mravi" u vas,pa ne mozete da se smirite,dok ideju ne pretvorite u nesto opipljivo :).

Drangulije је рекао...

danooooo... a gde su one druge stit mindjuse u boji jorgovana?
:) :) :)

(mozda ih samo meni ne otvara? hmmm)