16 децембар 2009

Kuda me vodi inspiracija...

Dva nova rada,suprotna po temama.Ono u cemu nemam problema,jeste davanje imena za njih :).Tako,za ovaj privezak (koji ceka traku od kaucuka odgovarajuce debljine) ime se samo nametnulo:Japan.Onaj cvetni deo me podseca na sare sa kimona :) Prelakiran je samo jednim slojem onog starog laka za Fimo na bazi razredjivaca i ja sam zadivljena!Taj proizvod daje zaista fantasticne rezultate ali dzaba-kada su prestali da ga proizvode :(



Mindjuse,kojima sam se bas zabavila,praveci ih! Doduse,kod prvog para cvetica sam pomislila,da ce biti poslednji :),ali onda sam "usla u stos" i moj radni sto je ubrzo "procvetao" :).Na fotografiji se ne vidi,ali latice i tucak se diskretno prelivaju u plavo-bas kao i pravi led! Cvetice sam radila uz pomoc folije Lise Pavelke.

02 децембар 2009

Moje nebo zvezdano...

"Moje nebo zvezdano..."(mozda neko prepozna naslov jedne divne pesme :)),pa ipak,ovaj rad sam nazvala:"Denim night".
Moja vecna inspiracija:nebo i zvezde.U poslednje vreme dobijam inspiraciju za "nerolatne radove" (kako je to odlicno opisala moja forumska prijateljica),sto ne znaci da necu uciti nove tehnike izrade tzv"rolata"-ne,ne,jos mnogo trebam i zelim da ucim :)!
Sanjajte u mom nebu :)...